Siirry sisältöön

Kategoria: Fetissi tampere

Upeat rinnat sisko antoi pillua

21.09.2017 • upeat rinnat sisko antoi pillua

upeat rinnat sisko antoi pillua

saavuttivat pakaroiden yhtymäkohdan ristiselän alapuolella, ja lähdin seuraamaan kielelläni pakaroiden väliä alaspäin. Hitaasti hän känsi katseensa suoraan silmiini, enkä yhtän osannut tulkita hänen ilmettän. Maijua ei vaikuttanut ollenkaan häiritsevän äskeinen pullotuskohtaus, vaan päinvastoin tuntui siltä, että se oli juuri sitä, mitä hän oli halunnutkin.

Suomi24 treffit kokemuksia paras hyrräkela

Maiju katsoi minua alaspäin, miettien mitä teenkän seuraavaksi. Mun vuoro, mut pitä hakea kumi ensin, sanoin hiukan hätäisesti. Pete, Maiju sai sanottua. Tuo kuva piirtyisi varmasti ikuisiksi ajoiksi mieleeni. Kivekseni vapautui maiskahduksen saattelemana siskoni hulten välistä. Otin tukea seinästä ja sovittelin jalkani kenkiin.

upeat rinnat sisko antoi pillua saavuttivat pakaroiden yhtymäkohdan ristiselän alapuolella, ja lähdin seuraamaan kielelläni pakaroiden väliä alaspäin. Hitaasti hän känsi katseensa suoraan silmiini, enkä yhtän osannut tulkita hänen ilmettän. Maijua ei vaikuttanut ollenkaan häiritsevän äskeinen pullotuskohtaus, vaan päinvastoin tuntui siltä, että se oli juuri sitä, mitä hän oli halunnutkin.

Ja mitähän mahdoit ajatella? Sormi oli juuri hävinnyt näkyvistä suomalainen seksi chat seksitreffit hieronta reisien väliin, kun samassa Maiju käntyi kyljelleen ja katsoi suoraan minuun. Hän antoi vuoroin hentoja pusuja molemmille kiveksilleni ja vuoroin kuljetti kielensä kärkeä pitkin herkkä pussien ihoa. Maiju avitti pöksyjen poistoa jalkojaan nostamalla, ja heitin pöksyt lattialle. Ei se minua erityisemmin ole haitannut, ihan mukava sen kanssa oli aina jutella kaikesta ja vaihdella kuulumisia. Painoin kieleni siskoni hävylle stringien pälle, maistaen siinä lievästi suolaisen kosteuden. En olisi ollut normaali mies sex shop donna hieronta seksitreffit ellen olisi käntynyt katsomaan Maijun perän. Siskolle oli kehittynyt parin kolmen vuoden aikana miellyttävän naiselliset muodot ja teinityttömäinen olemus oli muutenkin hälventynyt. Maiju tarttui kiinni kivikovana sykkivästä kyrvästäni ja ohjasi minut sillä sohvaa vasten. Tuo pyllistys tulisi myös jämän pysyvästi mieleeni. Suutelin siskoani samaan aikaan kun vein käteni hänen selkänsä taakse ja liivien hakaselle. Painoin kieleni siskoni häpyhuulten väliin ja nuolaisin sex shop donna hieronta seksitreffit koko matkan klitorikselta kololle asti. Pyöreät, täyteläiset, ihanasti kaareutuvat nuoren urheilevan naisen pakarat. Hän asettautui istumaan lantioni pälle. Siskoni suusta päsi kiihottavan kuuloinen huokaus, kun hän laskeutui alas asti pitkin kaluni vartta ottaen sen kokonaan sisänsä. Maiju tuijotti koko ajan lattiaan ja näytti muutenkin vähän hermostuneelta. Laukeamiseni ei jänyt häneltä huomaamatta. Asettauduin polviseisontaan siskoni taakse aloitin käsilläni kummankin pakaran kirkolliset juhlapyhät 2014 tuusula hyväilyn. Sormileikkiä, pakaraa, rintaa Yhtäkkiä tajuntaani tulvi pakottava halu panna siskoltani taju kankaalle, antaa hänelle orgasmeja, laueta syvälle hänen sisän, tuntea hänen paljas ihonsa, hyväillä hänen rintojaan ja pakaroitaan. Ota tä ja anna seuraava, kuului Maijun äni verhon takaa. Samaan aikaan kavahdin omia mielikuviani, kohteena oli kuitenkin oma siskoni. Hyväilin käsilläni siskoni pakaroita ja levitin ne ärimmilleen. Siskoni kertomukseen tuli lyhyt tauko, kun sormi pysähtyi kohteeseensa. Maiju ratsasti vielä muutaman kerran hitaasti kaluani pitkin ja pysähtyi sitten ottaen kaluni jälleen kokonaan samettisen onkalonsa syleilyyn. Mustat pitsiliivit verhosivat melko kookkaita ja pyöreitä rintoja. Maiju nousi lattialta ja alkoi jo riisumaan stringejän, mutta pyysin häntä jättämän ne vielä jalkaansa. No ei se nyt haittaa rakas veli, nyt sä voit nuolla ja sormettaa mulle orgasmin. Vartaloa myötäilevän paidan muotojen perusteella ne näyttivät olevan hyvin käteensopivat. Keräsin kahvikupit ja vein ne keittiön tiskialtaaseen muiden mukien ja lautasten seuraksi. Yhdellä tempaisulla Maiju vetäisi paidan pois pältäni ja heitti sen kaaressa lattialle.

Rakel liekki xvideos kypsää pillua

Tällä olis, ovi aukesi kokonaan ja ojensin paperirullan siskoni ojentuneeseen käteen. Tummat, hiukan kiharretut hiukset kehystivät uskomattoman kauniita kasvoja ja nappisilmät katsoivat minua kutsuvasti. Sivusilmällä näin, kun Maiju levitti jalkani polvistani levälleen ja tuli ihan lähelle seisovaa kaluani. Maiju oli eronnut viimeisimmästä poikaystävästän ainakin puoli vuotta sitten, eikä hänellä ollut minun tietäkseni ollut mitän sutinaa sen jälkeen. Hän riisui kengät jaloistaan ja käveli olohuonetta kohti. Minulla oli vielä farkut jalassa, ja ne eivät varmasti koskaan olleet tuntuneet näin ahtailta. upeat rinnat sisko antoi pillua

Kategoriat: Fetissi tampere

0 mielipidettä “Upeat rinnat sisko antoi pillua

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.